Toronto Raptors vs Milwaukee Bucks

Toronto Raptors vs Milwaukee BucksToronto RaptorsMilwaukee Bucks

🏀 2023-04-09 – NBA

 

Toronto Raptors vs Milwaukee Bucks Förhandstitt

Matchen Toronto Raptors vs Milwaukee Bucks som spelas i NBA kommer att starta klockan 18:00 GMT tid den 2023-04-09. Hemmalaget kommer med 40 segrar på de 81 senaste matcherna som spelats, medan Milwaukee Bucks har ett 0.716 procentuellt facit i vinst på de 81 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Toronto Raptors med 1 segrar på hemmaplan, medan Milwaukee Bucks har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Toronto Raptors en genomsnittlig poängskillnad på 1.3 poäng, medan Milwaukee Bucks har en genomsnittlig poängskillnad på 3.9 poäng:

  • Toronto Raptors: 112.8 poäng i snitt för, 111.5 poäng i snitt mot
  • Milwaukee Bucks: 117.1 poäng i snitt för, 113.2 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Toronto Raptors och Milwaukee Bucks

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Toronto Raptors och Milwaukee Bucks:

Datum Resultat
2023-03-20 Milwaukee Bucks 118 – 111 Toronto Raptors
2023-01-18 Milwaukee Bucks 130 – 122 Toronto Raptors
2023-01-05 Toronto Raptors – Milwaukee Bucks
2022-07-17 Toronto Raptors 80 – 69 Milwaukee Bucks

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Toronto Raptors vs Milwaukee Bucks matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Toronto Raptors vs Milwaukee Bucks Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Toronto Raptors och Milwaukee Bucks och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Toronto Raptors vs Milwaukee Bucks Prognoser

Vår prognos för matchen Toronto Raptors vs Milwaukee Bucks som spelas i NBA den 2023-04-09 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Toronto Raptors vs Milwaukee Bucks Prognoser

Vår prognos för matchen Toronto Raptors vs Milwaukee Bucks som spelas i NBA den 2023-04-09 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Toronto Raptors vs Milwaukee Bucks?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Toronto Raptors vs Milwaukee Bucks, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Toronto Raptors vs Milwaukee Bucks match?