Torino vs Lecce

Torino vs LecceTorinoLecce

⚽ 2024-02-16 – Serie A

 

Torino vs Lecce Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Torino vs Lecce Prognoser

Vår förutsägelse för Torino vs Lecce matchen som spelas i Serie A den 2024-02-16 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Torino vs Lecce Prognoser

Vår förutsägelse för Torino vs Lecce matchen som spelas i Serie A den 2024-02-16 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Torino vs Lecce?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Torino vs Lecce rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Torino vs Lecce Förhandstitt

Matchen mellan Torino och Lecce kommer att ske den 2024-02-16. Mötet i Serie A kommer att starta klockan 18:00 GMT. Laget leds av tränare I. Juric och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Lecce har 1 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Torino – Lecce, har Torino 2 segrar hemma, medan Lecce har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Torino: n/a
  • för Lecce: n/a

Resultat Mellan Torino och Lecce

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Torino och Lecce:

Datum Resultat
2023-10-28 Lecce 0 – 1 Torino
2023-03-12 Lecce 0 – 2 Torino
2022-09-05 Torino 1 – 0 Lecce
2020-10-28 Torino 3 – 1 Lecce

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Torino – Lecce.

Vilka är dina kommentarer och tips för Torino vs Lecce?