Stuttgart vs Werder Bremen

Stuttgart vs Werder BremenStuttgartWerder Bremen

⚽ 2023-12-02 – Bundesliga

 

Stuttgart vs Werder Bremen Förhandstitt

Matchen mellan Stuttgart och Werder Bremen kommer att ske den 2023-12-02. Mötet i Bundesliga kommer att starta klockan 17:30 GMT. Laget leds av tränare S. Hoeneß och kommer med 3 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Werder Bremen har 1 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Stuttgart – Werder Bremen, har Stuttgart 1 segrar hemma, medan Werder Bremen har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Stuttgart: S. Guirassy(1.5 goals/match);
  • för Werder Bremen: n/a

Resultat Mellan Stuttgart och Werder Bremen

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Stuttgart och Werder Bremen:

Datum Resultat
2023-02-05 Stuttgart 0 – 2 Werder Bremen
2022-08-13 Werder Bremen 2 – 2 Stuttgart
2021-04-04 Stuttgart 1 – 0 Werder Bremen
2020-12-06 Werder Bremen 1 – 2 Stuttgart

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Stuttgart – Werder Bremen.

Stuttgart vs Werder Bremen Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Stuttgart vs Werder Bremen Prognoser

Vår förutsägelse för Stuttgart vs Werder Bremen matchen som spelas i Bundesliga den 2023-12-02 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Stuttgart vs Werder Bremen Prognoser

Vår förutsägelse för Stuttgart vs Werder Bremen matchen som spelas i Bundesliga den 2023-12-02 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Stuttgart vs Werder Bremen?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Stuttgart vs Werder Bremen rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Stuttgart vs Werder Bremen?