Stuttgart vs Bayer Leverkusen

Stuttgart vs Bayer LeverkusenStuttgartBayer Leverkusen

⚽ 2023-12-10 – Bundesliga

 

Stuttgart vs Bayer Leverkusen Förhandstitt

Matchen mellan Stuttgart och Bayer Leverkusen kommer att ske den 2023-12-10. Mötet i Bundesliga kommer att starta klockan 14:30 GMT. Laget leds av tränare S. Hoeneß och kommer med 4 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Bayer Leverkusen har 4 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Stuttgart – Bayer Leverkusen, har Stuttgart 0 segrar hemma, medan Bayer Leverkusen har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Stuttgart: S. Guirassy(1.45 goals/match);
  • för Bayer Leverkusen: n/a

Resultat Mellan Stuttgart och Bayer Leverkusen

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Stuttgart och Bayer Leverkusen:

Datum Resultat
2023-05-14 Stuttgart 1 – 1 Bayer Leverkusen
2022-11-12 Bayer Leverkusen 2 – 0 Stuttgart
2022-02-12 Bayer Leverkusen 4 – 2 Stuttgart
2021-09-19 Stuttgart 1 – 3 Bayer Leverkusen

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Stuttgart – Bayer Leverkusen.

Stuttgart vs Bayer Leverkusen Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Stuttgart vs Bayer Leverkusen Prognoser

Vår förutsägelse för Stuttgart vs Bayer Leverkusen matchen som spelas i Bundesliga den 2023-12-10 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Stuttgart vs Bayer Leverkusen Prognoser

Vår förutsägelse för Stuttgart vs Bayer Leverkusen matchen som spelas i Bundesliga den 2023-12-10 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Stuttgart vs Bayer Leverkusen?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Stuttgart vs Bayer Leverkusen rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Stuttgart vs Bayer Leverkusen?