Sporting Braga vs Union Berlin

Sporting Braga vs Union BerlinSporting BragaUnion Berlin

⚽ 2023-11-29 – UEFA Champions League

 

Sporting Braga vs Union Berlin Förhandstitt

Matchen mellan Sporting Braga och Union Berlin kommer att ske den 2023-11-29. Mötet i UEFA Champions League kommer att starta klockan 20:00 GMT. Laget leds av tränare Artur Jorge och kommer med 3 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Union Berlin har 0 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Sporting Braga – Union Berlin, har Sporting Braga 1 segrar hemma, medan Union Berlin har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Sporting Braga: n/a
  • för Union Berlin: n/a

Resultat Mellan Sporting Braga och Union Berlin

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Sporting Braga och Union Berlin:

Datum Resultat
2023-10-03 Union Berlin 2 – 3 Sporting Braga
2022-10-27 Union Berlin 1 – 0 Sporting Braga
2022-09-15 Sporting Braga 1 – 0 Union Berlin
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Sporting Braga – Union Berlin.

Sporting Braga vs Union Berlin Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Sporting Braga vs Union Berlin Prognoser

Vår förutsägelse för Sporting Braga vs Union Berlin matchen som spelas i UEFA Champions League den 2023-11-29 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Sporting Braga vs Union Berlin Prognoser

Vår förutsägelse för Sporting Braga vs Union Berlin matchen som spelas i UEFA Champions League den 2023-11-29 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Sporting Braga vs Union Berlin?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Sporting Braga vs Union Berlin rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Sporting Braga vs Union Berlin?