Sodertalje vs Koping Stars

Sodertalje vs Koping StarsSodertaljeKoping Stars

🏀 2023-11-21 – Basketligan

 

Sodertalje vs Koping Stars Förhandstitt

Matchen Sodertalje vs Koping Stars som spelas i Basketligan kommer att starta klockan 18:04 GMT tid den 2023-11-21. Hemmalaget kommer med 5 segrar på de 9 senaste matcherna som spelats, medan Koping Stars har ett 0.111 procentuellt facit i vinst på de 9 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Sodertalje med 1 segrar på hemmaplan, medan Koping Stars har 2 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Sodertalje en genomsnittlig poängskillnad på 0.5 poäng, medan Koping Stars har en genomsnittlig poängskillnad på -11.5 poäng:

  • Sodertalje: 85.6 poäng i snitt för, 85.1 poäng i snitt mot
  • Koping Stars: 76.7 poäng i snitt för, 88.2 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Sodertalje och Koping Stars

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Sodertalje och Koping Stars:

Datum Resultat
2023-03-10 Koping Stars 89 – 90 Sodertalje
2023-01-07 Sodertalje 89 – 77 Koping Stars
2022-10-22 Sodertalje 76 – 86 Koping Stars
2022-02-04 Sodertalje 72 – 74 Koping Stars

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Sodertalje vs Koping Stars matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Sodertalje vs Koping Stars Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Sodertalje och Koping Stars och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Sodertalje vs Koping Stars Prognoser

Vår prognos för matchen Sodertalje vs Koping Stars som spelas i Basketligan den 2023-11-21 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Sodertalje vs Koping Stars Prognoser

Vår prognos för matchen Sodertalje vs Koping Stars som spelas i Basketligan den 2023-11-21 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Sodertalje vs Koping Stars?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Sodertalje vs Koping Stars, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Sodertalje vs Koping Stars match?