Sloga Uppsala vs Tureberg

Sloga Uppsala vs TurebergSloga UppsalaTureberg

🏀 2024-03-13 – Superettan

 

Sloga Uppsala vs Tureberg Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Sloga Uppsala och Tureberg och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Sloga Uppsala vs Tureberg Prognoser

Vår prognos för matchen Sloga Uppsala vs Tureberg som spelas i Superettan den 2024-03-13 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Sloga Uppsala vs Tureberg Prognoser

Vår prognos för matchen Sloga Uppsala vs Tureberg som spelas i Superettan den 2024-03-13 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Sloga Uppsala vs Tureberg?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Sloga Uppsala vs Tureberg, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Sloga Uppsala vs Tureberg Förhandstitt och Spelarstatistik

Matchen Sloga Uppsala vs Tureberg som spelas i Superettan kommer att starta klockan 18:30 GMT tid den 2024-03-13. Hemmalaget kommer med 14 segrar på de 25 senaste matcherna som spelats, medan Tureberg har ett 0.615 procentuellt facit i vinst på de 26 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Sloga Uppsala med 0 segrar på hemmaplan, medan Tureberg har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Sloga Uppsala en genomsnittlig poängskillnad på -1.8 poäng, medan Tureberg har en genomsnittlig poängskillnad på 3.0 poäng:

  • Sloga Uppsala: 77.4 poäng i snitt för, 79.2 poäng i snitt mot
  • Tureberg: 77.7 poäng i snitt för, 74.7 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Sloga Uppsala och Tureberg

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Sloga Uppsala och Tureberg:

Datum Resultat
2024-02-11 Tureberg 91 – 84 Sloga Uppsala
2023-02-18 Tureberg 95 – 72 Sloga Uppsala
2022-11-05 Sloga Uppsala 89 – 116 Tureberg
n/a n/a

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Sloga Uppsala vs Tureberg matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Vilka är dina kommentarer och tips för Sloga Uppsala vs Tureberg match?