Sloga Uppsala vs RIG Mark

Sloga Uppsala vs RIG MarkSloga UppsalaRIG Mark

🏀 2023-03-18 – Superettan

 

Sloga Uppsala vs RIG Mark Förhandstitt

Matchen Sloga Uppsala vs RIG Mark som spelas i Superettan kommer att starta klockan 15:00 GMT tid den 2023-03-18. Hemmalaget kommer med 8 segrar på de 21 senaste matcherna som spelats, medan RIG Mark har ett 0.400 procentuellt facit i vinst på de 20 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Sloga Uppsala med 0 segrar på hemmaplan, medan RIG Mark har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Sloga Uppsala en genomsnittlig poängskillnad på -1.7 poäng, medan RIG Mark har en genomsnittlig poängskillnad på -2.7 poäng:

  • Sloga Uppsala: 83.8 poäng i snitt för, 85.5 poäng i snitt mot
  • RIG Mark: 73.8 poäng i snitt för, 76.5 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Sloga Uppsala och RIG Mark

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Sloga Uppsala och RIG Mark:

Datum Resultat
2022-09-24 RIG Mark 64 – 69 Sloga Uppsala
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Sloga Uppsala vs RIG Mark matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Sloga Uppsala vs RIG Mark Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Sloga Uppsala och RIG Mark och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Sloga Uppsala vs RIG Mark Prognoser

Vår prognos för matchen Sloga Uppsala vs RIG Mark som spelas i Superettan den 2023-03-18 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Sloga Uppsala vs RIG Mark Prognoser

Vår prognos för matchen Sloga Uppsala vs RIG Mark som spelas i Superettan den 2023-03-18 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Sloga Uppsala vs RIG Mark?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Sloga Uppsala vs RIG Mark, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Sloga Uppsala vs RIG Mark match?