Sloga Uppsala vs Hogsbo

Sloga Uppsala vs HogsboSloga UppsalaHogsbo

🏀 2022-12-17 – Superettan

 

Sloga Uppsala vs Hogsbo Förhandstitt

Matchen Sloga Uppsala vs Hogsbo som spelas i Superettan kommer att starta klockan 15:00 GMT tid den 2022-12-17. Hemmalaget kommer med segrar på de senaste matcherna som spelats, medan Hogsbo har ett 0.727 procentuellt facit i vinst på de 22 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Sloga Uppsala med 0 segrar på hemmaplan, medan Hogsbo har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Sloga Uppsala en genomsnittlig poängskillnad på poäng, medan Hogsbo har en genomsnittlig poängskillnad på 8.8 poäng:

  • Sloga Uppsala: poäng i snitt för, poäng i snitt mot
  • Hogsbo: 91.0 poäng i snitt för, 82.2 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Sloga Uppsala och Hogsbo

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Sloga Uppsala och Hogsbo:

Datum Resultat
2022-11-26 Hogsbo 87 – 77 Sloga Uppsala
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Sloga Uppsala vs Hogsbo matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Sloga Uppsala vs Hogsbo Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Sloga Uppsala och Hogsbo och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Sloga Uppsala vs Hogsbo Prognoser

Vår prognos för matchen Sloga Uppsala vs Hogsbo som spelas i Superettan den 2022-12-17 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Sloga Uppsala vs Hogsbo Prognoser

Vår prognos för matchen Sloga Uppsala vs Hogsbo som spelas i Superettan den 2022-12-17 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Sloga Uppsala vs Hogsbo?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Sloga Uppsala vs Hogsbo, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Sloga Uppsala vs Hogsbo match?