Sheffield United vs Brentford

Sheffield United vs BrentfordSheffield UnitedBrentford

⚽ 2023-12-09 – Premier League

 

Sheffield United vs Brentford Förhandstitt

Matchen mellan Sheffield United och Brentford kommer att ske den 2023-12-09. Mötet i Premier League kommer att starta klockan 15:00 GMT. Laget leds av tränare P. Heckingbottom och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Brentford har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Sheffield United – Brentford, har Sheffield United 2 segrar hemma, medan Brentford har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Sheffield United: n/a
  • för Brentford: n/a

Resultat Mellan Sheffield United och Brentford

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Sheffield United och Brentford:

Datum Resultat
2019-03-12 Sheffield United 2 – 0 Brentford
2018-11-27 Brentford 2 – 3 Sheffield United
2018-03-30 Brentford 1 – 1 Sheffield United
2017-08-05 Sheffield United 1 – 0 Brentford

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Sheffield United – Brentford.

Sheffield United vs Brentford Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Sheffield United vs Brentford Prognoser

Vår förutsägelse för Sheffield United vs Brentford matchen som spelas i Premier League den 2023-12-09 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Sheffield United vs Brentford Prognoser

Vår förutsägelse för Sheffield United vs Brentford matchen som spelas i Premier League den 2023-12-09 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Sheffield United vs Brentford?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Sheffield United vs Brentford rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Sheffield United vs Brentford?