Sheffield United vs Arsenal

Sheffield United vs ArsenalSheffield UnitedArsenal

⚽ 2024-03-04 – Premier League

 

Sheffield United vs Arsenal Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Sheffield United vs Arsenal Prognoser

Vår förutsägelse för Sheffield United vs Arsenal matchen som spelas i Premier League den 2024-03-04 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Sheffield United vs Arsenal Prognoser

Vår förutsägelse för Sheffield United vs Arsenal matchen som spelas i Premier League den 2024-03-04 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Sheffield United vs Arsenal?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Sheffield United vs Arsenal rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Sheffield United vs Arsenal Förhandstitt

Matchen mellan Sheffield United och Arsenal kommer att ske den 2024-03-04. Mötet i Premier League kommer att starta klockan 20:00 GMT. Laget leds av tränare C. Wilder och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Arsenal har 4 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Sheffield United – Arsenal, har Sheffield United 0 segrar hemma, medan Arsenal har 2 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Sheffield United: n/a
  • för Arsenal: n/a

Resultat Mellan Sheffield United och Arsenal

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Sheffield United och Arsenal:

Datum Resultat
2023-10-28 Arsenal 5 – 0 Sheffield United
2021-04-11 Sheffield United 0 – 3 Arsenal
2020-10-04 Arsenal 2 – 1 Sheffield United
2020-06-28 Sheffield United 1 – 2 Arsenal

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Sheffield United – Arsenal.

Vilka är dina kommentarer och tips för Sheffield United vs Arsenal?