Sevilla vs Celta de Vigo

Sevilla vs Celta de VigoSevillaCelta de Vigo

⚽ 2024-03-17 – La Liga

 

Sevilla vs Celta de Vigo Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Sevilla vs Celta de Vigo Prognoser

Vår förutsägelse för Sevilla vs Celta de Vigo matchen som spelas i La Liga den 2024-03-17 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Sevilla vs Celta de Vigo Prognoser

Vår förutsägelse för Sevilla vs Celta de Vigo matchen som spelas i La Liga den 2024-03-17 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Sevilla vs Celta de Vigo?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Sevilla vs Celta de Vigo rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Sevilla vs Celta de Vigo Förhandstitt

Matchen mellan Sevilla och Celta de Vigo kommer att ske den 2024-03-17. Mötet i La Liga kommer att starta klockan 13:00 GMT. Laget leds av tränare Quique Sánchez Flores och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Celta de Vigo har 1 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Sevilla – Celta de Vigo, har Sevilla 0 segrar hemma, medan Celta de Vigo har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Sevilla: n/a
  • för Celta de Vigo: n/a

Resultat Mellan Sevilla och Celta de Vigo

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Sevilla och Celta de Vigo:

Datum Resultat
2023-11-04 Celta de Vigo 1 – 1 Sevilla
2023-04-07 Sevilla 2 – 2 Celta de Vigo
2022-12-30 Celta de Vigo 1 – 1 Sevilla
2022-01-22 Sevilla 2 – 2 Celta de Vigo

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Sevilla – Celta de Vigo.

Vilka är dina kommentarer och tips för Sevilla vs Celta de Vigo?