Sevilla vs Atletico Madrid

Sevilla vs Atletico MadridSevillaAtletico Madrid

⚽ 2024-02-11 – La Liga

 

Sevilla vs Atletico Madrid Förhandstitt

Matchen mellan Sevilla och Atletico Madrid kommer att ske den 2024-02-11. Mötet i La Liga kommer att starta klockan 17:30 GMT. Laget leds av tränare Quique Sánchez Flores och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Atletico Madrid har 3 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Sevilla – Atletico Madrid, har Sevilla 0 segrar hemma, medan Atletico Madrid har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Sevilla: n/a
  • för Atletico Madrid: n/a

Resultat Mellan Sevilla och Atletico Madrid

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Sevilla och Atletico Madrid:

Datum Resultat
2024-01-25 Atletico Madrid 1 – 0 Sevilla
2023-12-23 Atletico Madrid 1 – 0 Sevilla
2023-03-04 Atletico Madrid 6 – 1 Sevilla
2022-10-01 Sevilla 0 – 2 Atletico Madrid

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Sevilla – Atletico Madrid.

Sevilla vs Atletico Madrid Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Sevilla vs Atletico Madrid Prognoser

Vår förutsägelse för Sevilla vs Atletico Madrid matchen som spelas i La Liga den 2024-02-11 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Sevilla vs Atletico Madrid Prognoser

Vår förutsägelse för Sevilla vs Atletico Madrid matchen som spelas i La Liga den 2024-02-11 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Sevilla vs Atletico Madrid?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Sevilla vs Atletico Madrid rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Sevilla vs Atletico Madrid?