San Antonio Spurs vs Memphis Grizzlies

San Antonio Spurs vs Memphis GrizzliesSan Antonio SpursMemphis Grizzlies

🏀 2023-11-19 – NBA

 

San Antonio Spurs vs Memphis Grizzlies Förhandstitt

Matchen San Antonio Spurs vs Memphis Grizzlies som spelas i NBA kommer att starta klockan 02:00 GMT tid den 2023-11-19. Hemmalaget kommer med 3 segrar på de 11 senaste matcherna som spelats, medan Memphis Grizzlies har ett 0.182 procentuellt facit i vinst på de 11 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi San Antonio Spurs med 0 segrar på hemmaplan, medan Memphis Grizzlies har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har San Antonio Spurs en genomsnittlig poängskillnad på -13.5 poäng, medan Memphis Grizzlies har en genomsnittlig poängskillnad på -7.4 poäng:

  • San Antonio Spurs: 110.6 poäng i snitt för, 124.1 poäng i snitt mot
  • Memphis Grizzlies: 108.5 poäng i snitt för, 115.9 poäng i snitt mot

Resultat Mellan San Antonio Spurs och Memphis Grizzlies

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan San Antonio Spurs och Memphis Grizzlies:

Datum Resultat
2023-03-18 San Antonio Spurs 120 – 126 Memphis Grizzlies
2023-01-12 Memphis Grizzlies 135 – 129 San Antonio Spurs
2023-01-10 Memphis Grizzlies 121 – 113 San Antonio Spurs
2022-11-10 San Antonio Spurs – Memphis Grizzlies

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för San Antonio Spurs vs Memphis Grizzlies matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

San Antonio Spurs vs Memphis Grizzlies Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan San Antonio Spurs och Memphis Grizzlies och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

San Antonio Spurs vs Memphis Grizzlies Prognoser

Vår prognos för matchen San Antonio Spurs vs Memphis Grizzlies som spelas i NBA den 2023-11-19 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

San Antonio Spurs vs Memphis Grizzlies Prognoser

Vår prognos för matchen San Antonio Spurs vs Memphis Grizzlies som spelas i NBA den 2023-11-19 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på San Antonio Spurs vs Memphis Grizzlies?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen San Antonio Spurs vs Memphis Grizzlies, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för San Antonio Spurs vs Memphis Grizzlies match?