San Antonio Spurs vs Los Angeles Clippers

San Antonio Spurs vs Los Angeles ClippersSan Antonio SpursLos Angeles Clippers

🏀 2023-11-21 – NBA

 

San Antonio Spurs vs Los Angeles Clippers Förhandstitt

Matchen San Antonio Spurs vs Los Angeles Clippers som spelas i NBA kommer att starta klockan 02:00 GMT tid den 2023-11-21. Hemmalaget kommer med 3 segrar på de 13 senaste matcherna som spelats, medan Los Angeles Clippers har ett 0.364 procentuellt facit i vinst på de 11 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi San Antonio Spurs med 0 segrar på hemmaplan, medan Los Angeles Clippers har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har San Antonio Spurs en genomsnittlig poängskillnad på -13 poäng, medan Los Angeles Clippers har en genomsnittlig poängskillnad på 1.9 poäng:

  • San Antonio Spurs: 111.2 poäng i snitt för, 124.2 poäng i snitt mot
  • Los Angeles Clippers: 112.5 poäng i snitt för, 110.6 poäng i snitt mot

Resultat Mellan San Antonio Spurs och Los Angeles Clippers

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan San Antonio Spurs och Los Angeles Clippers:

Datum Resultat
2023-10-30 Los Angeles Clippers 123 – 83 San Antonio Spurs
2023-01-27 Los Angeles Clippers 138 – 100 San Antonio Spurs
2023-01-21 San Antonio Spurs 126 – 131 Los Angeles Clippers
2022-11-20 Los Angeles Clippers 119 – 97 San Antonio Spurs

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för San Antonio Spurs vs Los Angeles Clippers matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

San Antonio Spurs vs Los Angeles Clippers Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan San Antonio Spurs och Los Angeles Clippers och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

San Antonio Spurs vs Los Angeles Clippers Prognoser

Vår prognos för matchen San Antonio Spurs vs Los Angeles Clippers som spelas i NBA den 2023-11-21 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

San Antonio Spurs vs Los Angeles Clippers Prognoser

Vår prognos för matchen San Antonio Spurs vs Los Angeles Clippers som spelas i NBA den 2023-11-21 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på San Antonio Spurs vs Los Angeles Clippers?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen San Antonio Spurs vs Los Angeles Clippers, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för San Antonio Spurs vs Los Angeles Clippers match?