San Antonio Spurs vs Golden State Warriors

San Antonio Spurs vs Golden State WarriorsSan Antonio SpursGolden State Warriors

🏀 2024-04-01 – NBA

 

San Antonio Spurs vs Golden State Warriors Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan San Antonio Spurs och Golden State Warriors och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

San Antonio Spurs vs Golden State Warriors Prognoser

Vår prognos för matchen San Antonio Spurs vs Golden State Warriors som spelas i NBA den 2024-04-01 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

San Antonio Spurs vs Golden State Warriors Prognoser

Vår prognos för matchen San Antonio Spurs vs Golden State Warriors som spelas i NBA den 2024-04-01 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på San Antonio Spurs vs Golden State Warriors?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen San Antonio Spurs vs Golden State Warriors, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

San Antonio Spurs vs Golden State Warriors Förhandstitt och Spelarstatistik

Matchen San Antonio Spurs vs Golden State Warriors som spelas i NBA kommer att starta klockan 00:00 GMT tid den 2024-04-01. Hemmalaget kommer med 18 segrar på de 74 senaste matcherna som spelats, medan Golden State Warriors har ett 0.534 procentuellt facit i vinst på de 73 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi San Antonio Spurs med 0 segrar på hemmaplan, medan Golden State Warriors har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har San Antonio Spurs en genomsnittlig poängskillnad på -7.1 poäng, medan Golden State Warriors har en genomsnittlig poängskillnad på 2.1 poäng:

  • San Antonio Spurs: 112.2 poäng i snitt för, 119.3 poäng i snitt mot
  • Golden State Warriors: 118 poäng i snitt för, 115.9 poäng i snitt mot

Resultat Mellan San Antonio Spurs och Golden State Warriors

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan San Antonio Spurs och Golden State Warriors:

Datum Resultat
2024-03-12 San Antonio Spurs 102 – 112 Golden State Warriors
2024-03-10 Golden State Warriors 113 – 126 San Antonio Spurs
2023-11-25 Golden State Warriors 118 – 112 San Antonio Spurs
2023-10-21 Golden State Warriors 117 – 122 San Antonio Spurs

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för San Antonio Spurs vs Golden State Warriors matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Vilka är dina kommentarer och tips för San Antonio Spurs vs Golden State Warriors match?