Sacramento Kings vs Memphis Grizzlies

Sacramento Kings vs Memphis GrizzliesSacramento KingsMemphis Grizzlies

🏀 2024-03-19 – NBA

 

Sacramento Kings vs Memphis Grizzlies Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Sacramento Kings och Memphis Grizzlies och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Sacramento Kings vs Memphis Grizzlies Prognoser

Vår prognos för matchen Sacramento Kings vs Memphis Grizzlies som spelas i NBA den 2024-03-19 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Sacramento Kings vs Memphis Grizzlies Prognoser

Vår prognos för matchen Sacramento Kings vs Memphis Grizzlies som spelas i NBA den 2024-03-19 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Sacramento Kings vs Memphis Grizzlies?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Sacramento Kings vs Memphis Grizzlies, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Sacramento Kings vs Memphis Grizzlies Förhandstitt och Spelarstatistik

Matchen Sacramento Kings vs Memphis Grizzlies som spelas i NBA kommer att starta klockan 03:00 GMT tid den 2024-03-19. Hemmalaget kommer med 38 segrar på de 66 senaste matcherna som spelats, medan Memphis Grizzlies har ett 0.338 procentuellt facit i vinst på de 68 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Sacramento Kings med 1 segrar på hemmaplan, medan Memphis Grizzlies har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Sacramento Kings en genomsnittlig poängskillnad på 0.9 poäng, medan Memphis Grizzlies har en genomsnittlig poängskillnad på -6.5 poäng:

  • Sacramento Kings: 118 poäng i snitt för, 117.1 poäng i snitt mot
  • Memphis Grizzlies: 105.8 poäng i snitt för, 112.3 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Sacramento Kings och Memphis Grizzlies

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Sacramento Kings och Memphis Grizzlies:

Datum Resultat
2024-01-30 Memphis Grizzlies 94 – 103 Sacramento Kings
2024-01-01 Memphis Grizzlies 92 – 123 Sacramento Kings
2023-01-24 Sacramento Kings 133 – 100 Memphis Grizzlies
2023-01-02 Memphis Grizzlies 118 – 108 Sacramento Kings

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Sacramento Kings vs Memphis Grizzlies matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Vilka är dina kommentarer och tips för Sacramento Kings vs Memphis Grizzlies match?