RIG Mark vs Huddinge

RIG Mark vs HuddingeRIG MarkHuddinge

🏀 2023-03-26 – Superettan

 

RIG Mark vs Huddinge Förhandstitt

Matchen RIG Mark vs Huddinge som spelas i Superettan kommer att starta klockan 16:30 GMT tid den 2023-03-26. Hemmalaget kommer med 9 segrar på de 22 senaste matcherna som spelats, medan Huddinge har ett 0.286 procentuellt facit i vinst på de 21 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi RIG Mark med 0 segrar på hemmaplan, medan Huddinge har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har RIG Mark en genomsnittlig poängskillnad på -2.7 poäng, medan Huddinge har en genomsnittlig poängskillnad på -5.3 poäng:

  • RIG Mark: 74.1 poäng i snitt för, 76.8 poäng i snitt mot
  • Huddinge: 80.1 poäng i snitt för, 85.4 poäng i snitt mot

Resultat Mellan RIG Mark och Huddinge

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan RIG Mark och Huddinge:

Datum Resultat
2022-10-23 Huddinge 77 – 85 RIG Mark
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för RIG Mark vs Huddinge matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

RIG Mark vs Huddinge Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan RIG Mark och Huddinge och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

RIG Mark vs Huddinge Prognoser

Vår prognos för matchen RIG Mark vs Huddinge som spelas i Superettan den 2023-03-26 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

RIG Mark vs Huddinge Prognoser

Vår prognos för matchen RIG Mark vs Huddinge som spelas i Superettan den 2023-03-26 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på RIG Mark vs Huddinge?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen RIG Mark vs Huddinge, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för RIG Mark vs Huddinge match?