Reims vs Strasbourg

Reims vs StrasbourgReimsStrasbourg

⚽ 2023-12-01 – Ligue 1

 

Reims vs Strasbourg Förhandstitt

Matchen mellan Reims och Strasbourg kommer att ske den 2023-12-01. Mötet i Ligue 1 kommer att starta klockan 20:00 GMT. Laget leds av tränare W. Still och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Strasbourg har 0 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Reims – Strasbourg, har Reims 0 segrar hemma, medan Strasbourg har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Reims: n/a
  • för Strasbourg: n/a

Resultat Mellan Reims och Strasbourg

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Reims och Strasbourg:

Datum Resultat
2023-04-23 Reims 0 – 2 Strasbourg
2022-08-21 Strasbourg 1 – 1 Reims
2022-03-06 Reims 1 – 1 Strasbourg
2021-11-21 Strasbourg 1 – 1 Reims

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Reims – Strasbourg.

Reims vs Strasbourg Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Reims vs Strasbourg Prognoser

Vår förutsägelse för Reims vs Strasbourg matchen som spelas i Ligue 1 den 2023-12-01 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Reims vs Strasbourg Prognoser

Vår förutsägelse för Reims vs Strasbourg matchen som spelas i Ligue 1 den 2023-12-01 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Reims vs Strasbourg?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Reims vs Strasbourg rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Reims vs Strasbourg?