Real Sociedad vs Real Madrid

Real Sociedad vs Real MadridReal SociedadReal Madrid

⚽ 2024-04-26 – La Liga

 

Real Sociedad vs Real Madrid Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Real Sociedad vs Real Madrid Prognoser

Vår förutsägelse för Real Sociedad vs Real Madrid matchen som spelas i La Liga den 2024-04-26 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Real Sociedad vs Real Madrid Prognoser

Vår förutsägelse för Real Sociedad vs Real Madrid matchen som spelas i La Liga den 2024-04-26 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Real Sociedad vs Real Madrid?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Real Sociedad vs Real Madrid rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Real Sociedad vs Real Madrid Förhandstitt

Matchen mellan Real Sociedad och Real Madrid kommer att ske den 2024-04-26. Mötet i La Liga kommer att starta klockan 19:00 GMT. Laget leds av tränare Imanol Alguacil och kommer med 3 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Real Madrid har 3 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Real Sociedad – Real Madrid, har Real Sociedad 1 segrar hemma, medan Real Madrid har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Real Sociedad: n/a
  • för Real Madrid: n/a

Resultat Mellan Real Sociedad och Real Madrid

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Real Sociedad och Real Madrid:

Datum Resultat
2023-09-17 Real Madrid 2 – 1 Real Sociedad
2023-05-02 Real Sociedad 2 – 0 Real Madrid
2023-01-29 Real Madrid 0 – 0 Real Sociedad
2022-03-05 Real Madrid 4 – 1 Real Sociedad

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Real Sociedad – Real Madrid.

Vilka är dina kommentarer och tips för Real Sociedad vs Real Madrid?