Real Sociedad vs PSG

Real Sociedad vs PSGReal SociedadPSG

⚽ 2024-03-05 – UEFA Champions League

 

Real Sociedad vs PSG Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Real Sociedad vs PSG Prognoser

Vår förutsägelse för Real Sociedad vs PSG matchen som spelas i UEFA Champions League den 2024-03-05 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Real Sociedad vs PSG Prognoser

Vår förutsägelse för Real Sociedad vs PSG matchen som spelas i UEFA Champions League den 2024-03-05 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Real Sociedad vs PSG?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Real Sociedad vs PSG rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Real Sociedad vs PSG Förhandstitt

Matchen mellan Real Sociedad och PSG kommer att ske den 2024-03-05. Mötet i UEFA Champions League kommer att starta klockan 20:00 GMT. Laget leds av tränare Imanol Alguacil och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan PSG har 3 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Real Sociedad – PSG, har Real Sociedad 0 segrar hemma, medan PSG har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Real Sociedad: n/a
  • för PSG: n/a

Resultat Mellan Real Sociedad och PSG

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Real Sociedad och PSG:

Datum Resultat
2024-02-14 PSG 2 – 0 Real Sociedad
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Real Sociedad – PSG.

Vilka är dina kommentarer och tips för Real Sociedad vs PSG?