Real Madrid vs Zalgiris Kaunas

Real Madrid vs Zalgiris KaunasReal MadridZalgiris Kaunas

🏀 2023-10-17 – Euroleague

 

Real Madrid vs Zalgiris Kaunas Förhandstitt

Matchen Real Madrid vs Zalgiris Kaunas som spelas i Euroleague kommer att starta klockan 18:45 GMT tid den 2023-10-17. Hemmalaget kommer med 5 segrar på de 5 senaste matcherna som spelats, medan Zalgiris Kaunas har ett 1.000 procentuellt facit i vinst på de 5 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Real Madrid med 2 segrar på hemmaplan, medan Zalgiris Kaunas har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Real Madrid en genomsnittlig poängskillnad på 15.4 poäng, medan Zalgiris Kaunas har en genomsnittlig poängskillnad på 18.6 poäng:

  • Real Madrid: 96.0 poäng i snitt för, 80.6 poäng i snitt mot
  • Zalgiris Kaunas: 84.6 poäng i snitt för, 66.0 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Real Madrid och Zalgiris Kaunas

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Real Madrid och Zalgiris Kaunas:

Datum Resultat
2023-02-23 Real Madrid 96 – 69 Zalgiris Kaunas
2022-12-15 Zalgiris Kaunas 81 – 72 Real Madrid
2022-09-13 Real Madrid 89 – 81 Zalgiris Kaunas
2022-02-24 Zalgiris Kaunas 68 – 47 Real Madrid

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Real Madrid vs Zalgiris Kaunas matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Real Madrid vs Zalgiris Kaunas Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Real Madrid och Zalgiris Kaunas och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Real Madrid vs Zalgiris Kaunas Prognoser

Vår prognos för matchen Real Madrid vs Zalgiris Kaunas som spelas i Euroleague den 2023-10-17 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Real Madrid vs Zalgiris Kaunas Prognoser

Vår prognos för matchen Real Madrid vs Zalgiris Kaunas som spelas i Euroleague den 2023-10-17 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Real Madrid vs Zalgiris Kaunas?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Real Madrid vs Zalgiris Kaunas, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Real Madrid vs Zalgiris Kaunas match?