Real Madrid vs RB Leipzig

Real Madrid vs RB LeipzigReal MadridRB Leipzig

⚽ 2024-03-06 – UEFA Champions League

 

Real Madrid vs RB Leipzig Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Real Madrid vs RB Leipzig Prognoser

Vår förutsägelse för Real Madrid vs RB Leipzig matchen som spelas i UEFA Champions League den 2024-03-06 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Real Madrid vs RB Leipzig Prognoser

Vår förutsägelse för Real Madrid vs RB Leipzig matchen som spelas i UEFA Champions League den 2024-03-06 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Real Madrid vs RB Leipzig?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Real Madrid vs RB Leipzig rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Real Madrid vs RB Leipzig Förhandstitt

Matchen mellan Real Madrid och RB Leipzig kommer att ske den 2024-03-06. Mötet i UEFA Champions League kommer att starta klockan 20:00 GMT. Laget leds av tränare C. Ancelotti och kommer med 3 segrar från sina senaste 5 matcher, medan RB Leipzig har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Real Madrid – RB Leipzig, har Real Madrid 1 segrar hemma, medan RB Leipzig har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Real Madrid: n/a
  • för RB Leipzig: n/a

Resultat Mellan Real Madrid och RB Leipzig

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Real Madrid och RB Leipzig:

Datum Resultat
2024-02-13 RB Leipzig 0 – 1 Real Madrid
2022-10-25 RB Leipzig 3 – 2 Real Madrid
2022-09-14 Real Madrid 2 – 0 RB Leipzig
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Real Madrid – RB Leipzig.

Vilka är dina kommentarer och tips för Real Madrid vs RB Leipzig?