Real Madrid vs Barcelona

Real Madrid vs BarcelonaReal MadridBarcelona

⚽ 2024-04-21 – La Liga

 

Real Madrid vs Barcelona Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Real Madrid vs Barcelona Prognoser

Vår förutsägelse för Real Madrid vs Barcelona matchen som spelas i La Liga den 2024-04-21 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Real Madrid vs Barcelona Prognoser

Vår förutsägelse för Real Madrid vs Barcelona matchen som spelas i La Liga den 2024-04-21 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Real Madrid vs Barcelona?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Real Madrid vs Barcelona rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Real Madrid vs Barcelona Förhandstitt

Matchen mellan Real Madrid och Barcelona kommer att ske den 2024-04-21. Mötet i La Liga kommer att starta klockan 19:00 GMT. Laget leds av tränare C. Ancelotti och kommer med 3 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Barcelona har 4 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Real Madrid – Barcelona, har Real Madrid 1 segrar hemma, medan Barcelona har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Real Madrid: n/a
  • för Barcelona: n/a

Resultat Mellan Real Madrid och Barcelona

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Real Madrid och Barcelona:

Datum Resultat
2024-01-14 Real Madrid 4 – 1 Barcelona
2023-10-28 Barcelona 1 – 2 Real Madrid
2023-04-05 Barcelona 0 – 4 Real Madrid
2023-03-19 Barcelona 2 – 1 Real Madrid

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Real Madrid – Barcelona.

Vilka är dina kommentarer och tips för Real Madrid vs Barcelona?