RB Leipzig vs Real Madrid

RB Leipzig vs Real MadridRB LeipzigReal Madrid

⚽ 2024-02-13 – UEFA Champions League

 

RB Leipzig vs Real Madrid Förhandstitt

Matchen mellan RB Leipzig och Real Madrid kommer att ske den 2024-02-13. Mötet i UEFA Champions League kommer att starta klockan 20:00 GMT. Laget leds av tränare M. Rose och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Real Madrid har 4 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan RB Leipzig – Real Madrid, har RB Leipzig 1 segrar hemma, medan Real Madrid har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för RB Leipzig: Dani Olmo(1 goals/match);
  • för Real Madrid: n/a

Resultat Mellan RB Leipzig och Real Madrid

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan RB Leipzig och Real Madrid:

Datum Resultat
2022-10-25 RB Leipzig 3 – 2 Real Madrid
2022-09-14 Real Madrid 2 – 0 RB Leipzig
n/a n/a
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan RB Leipzig – Real Madrid.

RB Leipzig vs Real Madrid Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

RB Leipzig vs Real Madrid Prognoser

Vår förutsägelse för RB Leipzig vs Real Madrid matchen som spelas i UEFA Champions League den 2024-02-13 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

RB Leipzig vs Real Madrid Prognoser

Vår förutsägelse för RB Leipzig vs Real Madrid matchen som spelas i UEFA Champions League den 2024-02-13 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på RB Leipzig vs Real Madrid?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen RB Leipzig vs Real Madrid rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för RB Leipzig vs Real Madrid?