PSG vs Olympique Lyonnais

PSG vs Olympique LyonnaisPSGOlympique Lyonnais

⚽ 2024-04-21 – Ligue 1

 

PSG vs Olympique Lyonnais Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

PSG vs Olympique Lyonnais Prognoser

Vår förutsägelse för PSG vs Olympique Lyonnais matchen som spelas i Ligue 1 den 2024-04-21 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

PSG vs Olympique Lyonnais Prognoser

Vår förutsägelse för PSG vs Olympique Lyonnais matchen som spelas i Ligue 1 den 2024-04-21 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på PSG vs Olympique Lyonnais?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen PSG vs Olympique Lyonnais rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

PSG vs Olympique Lyonnais Förhandstitt

Matchen mellan PSG och Olympique Lyonnais kommer att ske den 2024-04-21. Mötet i Ligue 1 kommer att starta klockan 19:00 GMT. Laget leds av tränare Luis Enrique och kommer med 3 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Olympique Lyonnais har 4 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan PSG – Olympique Lyonnais, har PSG 0 segrar hemma, medan Olympique Lyonnais har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för PSG: K. Mbappé(0.92 goals/match);
  • för Olympique Lyonnais: n/a

Resultat Mellan PSG och Olympique Lyonnais

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan PSG och Olympique Lyonnais:

Datum Resultat
2023-09-03 Olympique Lyonnais 1 – 4 PSG
2023-04-02 PSG 0 – 1 Olympique Lyonnais
2022-09-18 Olympique Lyonnais 0 – 1 PSG
2022-01-09 Olympique Lyonnais 1 – 1 PSG

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan PSG – Olympique Lyonnais.

Vilka är dina kommentarer och tips för PSG vs Olympique Lyonnais?