Portland Trail Blazers vs Washington Wizards

Portland Trail Blazers vs Washington WizardsPortland Trail BlazersWashington Wizards

🏀 2023-12-22 – NBA

 

Portland Trail Blazers vs Washington Wizards Förhandstitt

Matchen Portland Trail Blazers vs Washington Wizards som spelas i NBA kommer att starta klockan 04:00 GMT tid den 2023-12-22. Hemmalaget kommer med 7 segrar på de 26 senaste matcherna som spelats, medan Washington Wizards har ett 0.154 procentuellt facit i vinst på de 26 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Portland Trail Blazers med 1 segrar på hemmaplan, medan Washington Wizards har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Portland Trail Blazers en genomsnittlig poängskillnad på -6.5 poäng, medan Washington Wizards har en genomsnittlig poängskillnad på -9.8 poäng:

  • Portland Trail Blazers: 107.7 poäng i snitt för, 114.2 poäng i snitt mot
  • Washington Wizards: 117 poäng i snitt för, 126.8 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Portland Trail Blazers och Washington Wizards

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Portland Trail Blazers och Washington Wizards:

Datum Resultat
2023-02-15 Portland Trail Blazers 101 – 126 Washington Wizards
2023-02-04 Washington Wizards 116 – 124 Portland Trail Blazers
2022-03-13 Portland Trail Blazers 127 – 118 Washington Wizards
2022-01-16 Washington Wizards 110 – 115 Portland Trail Blazers

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Portland Trail Blazers vs Washington Wizards matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Portland Trail Blazers vs Washington Wizards Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Portland Trail Blazers och Washington Wizards och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Portland Trail Blazers vs Washington Wizards Prognoser

Vår prognos för matchen Portland Trail Blazers vs Washington Wizards som spelas i NBA den 2023-12-22 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Portland Trail Blazers vs Washington Wizards Prognoser

Vår prognos för matchen Portland Trail Blazers vs Washington Wizards som spelas i NBA den 2023-12-22 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Portland Trail Blazers vs Washington Wizards?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Portland Trail Blazers vs Washington Wizards, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Portland Trail Blazers vs Washington Wizards match?