Portland Trail Blazers vs Minnesota Timberwolves

Portland Trail Blazers vs Minnesota TimberwolvesPortland Trail BlazersMinnesota Timberwolves

🏀 2024-02-16 – NBA

 

Portland Trail Blazers vs Minnesota Timberwolves Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Portland Trail Blazers och Minnesota Timberwolves och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Portland Trail Blazers vs Minnesota Timberwolves Prognoser

Vår prognos för matchen Portland Trail Blazers vs Minnesota Timberwolves som spelas i NBA den 2024-02-16 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Portland Trail Blazers vs Minnesota Timberwolves Prognoser

Vår prognos för matchen Portland Trail Blazers vs Minnesota Timberwolves som spelas i NBA den 2024-02-16 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Portland Trail Blazers vs Minnesota Timberwolves?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Portland Trail Blazers vs Minnesota Timberwolves, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Portland Trail Blazers vs Minnesota Timberwolves Förhandstitt

Matchen Portland Trail Blazers vs Minnesota Timberwolves som spelas i NBA kommer att starta klockan 04:00 GMT tid den 2024-02-16. Hemmalaget kommer med 15 segrar på de 53 senaste matcherna som spelats, medan Minnesota Timberwolves har ett 0.704 procentuellt facit i vinst på de 54 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Portland Trail Blazers med 0 segrar på hemmaplan, medan Minnesota Timberwolves har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Portland Trail Blazers en genomsnittlig poängskillnad på -8.3 poäng, medan Minnesota Timberwolves har en genomsnittlig poängskillnad på 6.7 poäng:

  • Portland Trail Blazers: 108.2 poäng i snitt för, 116.5 poäng i snitt mot
  • Minnesota Timberwolves: 113.7 poäng i snitt för, 107 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Portland Trail Blazers och Minnesota Timberwolves

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Portland Trail Blazers och Minnesota Timberwolves:

Datum Resultat
2024-02-14 Portland Trail Blazers 109 – 121 Minnesota Timberwolves
2024-01-13 Minnesota Timberwolves 116 – 93 Portland Trail Blazers
2023-04-02 Minnesota Timberwolves 105 – 107 Portland Trail Blazers
2023-01-05 Minnesota Timberwolves 113 – 106 Portland Trail Blazers

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Portland Trail Blazers vs Minnesota Timberwolves matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Vilka är dina kommentarer och tips för Portland Trail Blazers vs Minnesota Timberwolves match?