Portland Trail Blazers vs Houston Rockets

Portland Trail Blazers vs Houston RocketsPortland Trail BlazersHouston Rockets

🏀 2024-03-09 – NBA

 

Portland Trail Blazers vs Houston Rockets Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Portland Trail Blazers och Houston Rockets och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Portland Trail Blazers vs Houston Rockets Prognoser

Vår prognos för matchen Portland Trail Blazers vs Houston Rockets som spelas i NBA den 2024-03-09 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Portland Trail Blazers vs Houston Rockets Prognoser

Vår prognos för matchen Portland Trail Blazers vs Houston Rockets som spelas i NBA den 2024-03-09 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Portland Trail Blazers vs Houston Rockets?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Portland Trail Blazers vs Houston Rockets, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Portland Trail Blazers vs Houston Rockets Förhandstitt och Spelarstatistik

Matchen Portland Trail Blazers vs Houston Rockets som spelas i NBA kommer att starta klockan 04:00 GMT tid den 2024-03-09. Hemmalaget kommer med 17 segrar på de 61 senaste matcherna som spelats, medan Houston Rockets har ett 0.435 procentuellt facit i vinst på de 62 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Portland Trail Blazers med 1 segrar på hemmaplan, medan Houston Rockets har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Portland Trail Blazers en genomsnittlig poängskillnad på -8.1 poäng, medan Houston Rockets har en genomsnittlig poängskillnad på 0 poäng:

  • Portland Trail Blazers: 107.8 poäng i snitt för, 115.9 poäng i snitt mot
  • Houston Rockets: 112.9 poäng i snitt för, 112.9 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Portland Trail Blazers och Houston Rockets

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Portland Trail Blazers och Houston Rockets:

Datum Resultat
2024-01-25 Houston Rockets 131 – 137 Portland Trail Blazers
2023-07-07 Houston Rockets 100 – 99 Portland Trail Blazers
2023-02-27 Portland Trail Blazers 131 – 114 Houston Rockets
2022-12-18 Houston Rockets 95 – 107 Portland Trail Blazers

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Portland Trail Blazers vs Houston Rockets matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Vilka är dina kommentarer och tips för Portland Trail Blazers vs Houston Rockets match?