Portland Trail Blazers vs Denver Nuggets

Portland Trail Blazers vs Denver NuggetsPortland Trail BlazersDenver Nuggets

🏀 2024-02-24 – NBA

 

Portland Trail Blazers vs Denver Nuggets Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Portland Trail Blazers och Denver Nuggets och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Portland Trail Blazers vs Denver Nuggets Prognoser

Vår prognos för matchen Portland Trail Blazers vs Denver Nuggets som spelas i NBA den 2024-02-24 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Portland Trail Blazers vs Denver Nuggets Prognoser

Vår prognos för matchen Portland Trail Blazers vs Denver Nuggets som spelas i NBA den 2024-02-24 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Portland Trail Blazers vs Denver Nuggets?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Portland Trail Blazers vs Denver Nuggets, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Portland Trail Blazers vs Denver Nuggets Förhandstitt och Spelarstatistik

Matchen Portland Trail Blazers vs Denver Nuggets som spelas i NBA kommer att starta klockan 04:00 GMT tid den 2024-02-24. Hemmalaget kommer med 15 segrar på de 54 senaste matcherna som spelats, medan Denver Nuggets har ett 0.655 procentuellt facit i vinst på de 55 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Portland Trail Blazers med 0 segrar på hemmaplan, medan Denver Nuggets har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Portland Trail Blazers en genomsnittlig poängskillnad på -8.8 poäng, medan Denver Nuggets har en genomsnittlig poängskillnad på 3.1 poäng:

  • Portland Trail Blazers: 107.9 poäng i snitt för, 116.7 poäng i snitt mot
  • Denver Nuggets: 113.9 poäng i snitt för, 110.8 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Portland Trail Blazers och Denver Nuggets

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Portland Trail Blazers och Denver Nuggets:

Datum Resultat
2024-02-05 Denver Nuggets 112 – 103 Portland Trail Blazers
2024-02-03 Denver Nuggets 120 – 108 Portland Trail Blazers
2023-01-18 Denver Nuggets 122 – 113 Portland Trail Blazers
2022-12-24 Denver Nuggets 120 – 107 Portland Trail Blazers

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Portland Trail Blazers vs Denver Nuggets matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Vilka är dina kommentarer och tips för Portland Trail Blazers vs Denver Nuggets match?