Portland Trail Blazers vs Atlanta Hawks

Portland Trail Blazers vs Atlanta HawksPortland Trail BlazersAtlanta Hawks

🏀 2024-03-14 – NBA

 

Portland Trail Blazers vs Atlanta Hawks Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Portland Trail Blazers och Atlanta Hawks och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Portland Trail Blazers vs Atlanta Hawks Prognoser

Vår prognos för matchen Portland Trail Blazers vs Atlanta Hawks som spelas i NBA den 2024-03-14 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Portland Trail Blazers vs Atlanta Hawks Prognoser

Vår prognos för matchen Portland Trail Blazers vs Atlanta Hawks som spelas i NBA den 2024-03-14 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Portland Trail Blazers vs Atlanta Hawks?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Portland Trail Blazers vs Atlanta Hawks, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Portland Trail Blazers vs Atlanta Hawks Förhandstitt och Spelarstatistik

Matchen Portland Trail Blazers vs Atlanta Hawks som spelas i NBA kommer att starta klockan 03:00 GMT tid den 2024-03-14. Hemmalaget kommer med 18 segrar på de 64 senaste matcherna som spelats, medan Atlanta Hawks har ett 0.453 procentuellt facit i vinst på de 64 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Portland Trail Blazers med 2 segrar på hemmaplan, medan Atlanta Hawks har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Portland Trail Blazers en genomsnittlig poängskillnad på -8.1 poäng, medan Atlanta Hawks har en genomsnittlig poängskillnad på -1.8 poäng:

  • Portland Trail Blazers: 108 poäng i snitt för, 116.1 poäng i snitt mot
  • Atlanta Hawks: 119.6 poäng i snitt för, 121.4 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Portland Trail Blazers och Atlanta Hawks

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Portland Trail Blazers och Atlanta Hawks:

Datum Resultat
2023-03-04 Atlanta Hawks 129 – 111 Portland Trail Blazers
2023-01-31 Portland Trail Blazers 129 – 125 Atlanta Hawks
2022-03-14 Atlanta Hawks 122 – 113 Portland Trail Blazers
2022-01-04 Portland Trail Blazers 136 – 131 Atlanta Hawks

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Portland Trail Blazers vs Atlanta Hawks matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Vilka är dina kommentarer och tips för Portland Trail Blazers vs Atlanta Hawks match?