Phoenix Suns vs San Antonio Spurs

Phoenix Suns vs San Antonio SpursPhoenix SunsSan Antonio Spurs

🏀 2023-11-01 – NBA

 

Phoenix Suns vs San Antonio Spurs Förhandstitt

Matchen Phoenix Suns vs San Antonio Spurs som spelas i NBA kommer att starta klockan 03:00 GMT tid den 2023-11-01. Hemmalaget kommer med 2 segrar på de 3 senaste matcherna som spelats, medan San Antonio Spurs har ett 0.333 procentuellt facit i vinst på de 3 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Phoenix Suns med 2 segrar på hemmaplan, medan San Antonio Spurs har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Phoenix Suns en genomsnittlig poängskillnad på 7 poäng, medan San Antonio Spurs har en genomsnittlig poängskillnad på -14.4 poäng:

  • Phoenix Suns: 109.7 poäng i snitt för, 102.7 poäng i snitt mot
  • San Antonio Spurs: 109.3 poäng i snitt för, 123.7 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Phoenix Suns och San Antonio Spurs

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Phoenix Suns och San Antonio Spurs:

Datum Resultat
2023-04-05 Phoenix Suns 115 – 94 San Antonio Spurs
2023-01-29 San Antonio Spurs – Phoenix Suns
2022-12-04 San Antonio Spurs 95 – 133 Phoenix Suns
2022-01-31 Phoenix Suns 115 – 110 San Antonio Spurs

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Phoenix Suns vs San Antonio Spurs matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Phoenix Suns vs San Antonio Spurs Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Phoenix Suns och San Antonio Spurs och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Phoenix Suns vs San Antonio Spurs Prognoser

Vår prognos för matchen Phoenix Suns vs San Antonio Spurs som spelas i NBA den 2023-11-01 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Phoenix Suns vs San Antonio Spurs Prognoser

Vår prognos för matchen Phoenix Suns vs San Antonio Spurs som spelas i NBA den 2023-11-01 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Phoenix Suns vs San Antonio Spurs?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Phoenix Suns vs San Antonio Spurs, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Phoenix Suns vs San Antonio Spurs match?