Phoenix Suns vs Cleveland Cavaliers

Phoenix Suns vs Cleveland CavaliersPhoenix SunsCleveland Cavaliers

🏀 2024-04-04 – NBA

 

Phoenix Suns vs Cleveland Cavaliers Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Phoenix Suns och Cleveland Cavaliers och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Phoenix Suns vs Cleveland Cavaliers Prognoser

Vår prognos för matchen Phoenix Suns vs Cleveland Cavaliers som spelas i NBA den 2024-04-04 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Phoenix Suns vs Cleveland Cavaliers Prognoser

Vår prognos för matchen Phoenix Suns vs Cleveland Cavaliers som spelas i NBA den 2024-04-04 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Phoenix Suns vs Cleveland Cavaliers?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Phoenix Suns vs Cleveland Cavaliers, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Phoenix Suns vs Cleveland Cavaliers Förhandstitt och Spelarstatistik

Matchen Phoenix Suns vs Cleveland Cavaliers som spelas i NBA kommer att starta klockan 03:00 GMT tid den 2024-04-04. Hemmalaget kommer med 44 segrar på de 75 senaste matcherna som spelats, medan Cleveland Cavaliers har ett 0.6 procentuellt facit i vinst på de 75 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Phoenix Suns med 0 segrar på hemmaplan, medan Cleveland Cavaliers har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Phoenix Suns en genomsnittlig poängskillnad på 2.7 poäng, medan Cleveland Cavaliers har en genomsnittlig poängskillnad på 2.9 poäng:

  • Phoenix Suns: 116.8 poäng i snitt för, 114.1 poäng i snitt mot
  • Cleveland Cavaliers: 112.6 poäng i snitt för, 109.7 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Phoenix Suns och Cleveland Cavaliers

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Phoenix Suns och Cleveland Cavaliers:

Datum Resultat
2024-03-11 Cleveland Cavaliers 111 – 117 Phoenix Suns
2023-01-09 Phoenix Suns 98 – 112 Cleveland Cavaliers
2023-01-05 Cleveland Cavaliers 90 – 88 Phoenix Suns
2021-11-25 Cleveland Cavaliers 115 – 120 Phoenix Suns

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Phoenix Suns vs Cleveland Cavaliers matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Vilka är dina kommentarer och tips för Phoenix Suns vs Cleveland Cavaliers match?