Partizan vs Panathinaikos

Partizan vs PanathinaikosPartizanPanathinaikos

🏀 2023-11-30 – Euroleague

 

Partizan vs Panathinaikos Förhandstitt

Matchen Partizan vs Panathinaikos som spelas i Euroleague kommer att starta klockan 19:45 GMT tid den 2023-11-30. Hemmalaget kommer med segrar på de senaste matcherna som spelats, medan Panathinaikos har ett 1.000 procentuellt facit i vinst på de 8 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Partizan med 1 segrar på hemmaplan, medan Panathinaikos har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Partizan en genomsnittlig poängskillnad på poäng, medan Panathinaikos har en genomsnittlig poängskillnad på 15.9 poäng:

  • Partizan: poäng i snitt för, poäng i snitt mot
  • Panathinaikos: 84.9 poäng i snitt för, 69.0 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Partizan och Panathinaikos

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Partizan och Panathinaikos:

Datum Resultat
2023-04-14 Partizan 83 – 81 Panathinaikos
2022-11-03 Panathinaikos 89 – 91 Partizan
n/a n/a
n/a n/a

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Partizan vs Panathinaikos matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Partizan vs Panathinaikos Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Partizan och Panathinaikos och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Partizan vs Panathinaikos Prognoser

Vår prognos för matchen Partizan vs Panathinaikos som spelas i Euroleague den 2023-11-30 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Partizan vs Panathinaikos Prognoser

Vår prognos för matchen Partizan vs Panathinaikos som spelas i Euroleague den 2023-11-30 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Partizan vs Panathinaikos?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Partizan vs Panathinaikos, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Partizan vs Panathinaikos match?