Partizan vs Monaco

Partizan vs MonacoPartizanMonaco

🏀 2023-01-05 – Euroleague

 

Partizan vs Monaco Förhandstitt

Matchen Partizan vs Monaco som spelas i Euroleague kommer att starta klockan 20:00 GMT tid den 2023-01-05. Hemmalaget kommer med segrar på de senaste matcherna som spelats, medan Monaco har ett 0.735 procentuellt facit i vinst på de 34 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Partizan med 0 segrar på hemmaplan, medan Monaco har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Partizan en genomsnittlig poängskillnad på poäng, medan Monaco har en genomsnittlig poängskillnad på 6.4 poäng:

  • Partizan: poäng i snitt för, poäng i snitt mot
  • Monaco: 86.8 poäng i snitt för, 80.4 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Partizan och Monaco

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Partizan och Monaco:

Datum Resultat
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Partizan vs Monaco matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Partizan vs Monaco Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Partizan och Monaco och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Partizan vs Monaco Prognoser

Vår prognos för matchen Partizan vs Monaco som spelas i Euroleague den 2023-01-05 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Partizan vs Monaco Prognoser

Vår prognos för matchen Partizan vs Monaco som spelas i Euroleague den 2023-01-05 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Partizan vs Monaco?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Partizan vs Monaco, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Partizan vs Monaco match?