Partizan vs Maccabi Tel Aviv

Partizan vs Maccabi Tel AvivPartizanMaccabi Tel Aviv

🏀 2024-01-12 – Euroleague

 

Partizan vs Maccabi Tel Aviv Förhandstitt

Matchen Partizan vs Maccabi Tel Aviv som spelas i Euroleague kommer att starta klockan 19:30 GMT tid den 2024-01-12. Hemmalaget kommer med segrar på de senaste matcherna som spelats, medan Maccabi Tel Aviv har ett 0.667 procentuellt facit i vinst på de 3 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Partizan med 1 segrar på hemmaplan, medan Maccabi Tel Aviv har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Partizan en genomsnittlig poängskillnad på poäng, medan Maccabi Tel Aviv har en genomsnittlig poängskillnad på 8.0 poäng:

  • Partizan: poäng i snitt för, poäng i snitt mot
  • Maccabi Tel Aviv: 92.3 poäng i snitt för, 84.3 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Partizan och Maccabi Tel Aviv

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Partizan och Maccabi Tel Aviv:

Datum Resultat
2023-10-05 Maccabi Tel Aviv 96 – 81 Partizan
2023-01-11 Maccabi Tel Aviv 90 – 81 Partizan
2022-11-18 Partizan 96 – 88 Maccabi Tel Aviv
n/a n/a

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Partizan vs Maccabi Tel Aviv matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Partizan vs Maccabi Tel Aviv Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Partizan och Maccabi Tel Aviv och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Partizan vs Maccabi Tel Aviv Prognoser

Vår prognos för matchen Partizan vs Maccabi Tel Aviv som spelas i Euroleague den 2024-01-12 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Partizan vs Maccabi Tel Aviv Prognoser

Vår prognos för matchen Partizan vs Maccabi Tel Aviv som spelas i Euroleague den 2024-01-12 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Partizan vs Maccabi Tel Aviv?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Partizan vs Maccabi Tel Aviv, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Partizan vs Maccabi Tel Aviv match?