Partizan vs Lyon-Villeurbanne

Partizan vs Lyon-VilleurbannePartizanLyon-Villeurbanne

🏀 2024-01-02 – Euroleague

 

Partizan vs Lyon-Villeurbanne Förhandstitt

Matchen Partizan vs Lyon-Villeurbanne som spelas i Euroleague kommer att starta klockan 19:45 GMT tid den 2024-01-02. Hemmalaget kommer med segrar på de senaste matcherna som spelats, medan Lyon-Villeurbanne har ett 0.706 procentuellt facit i vinst på de 17 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Partizan med 1 segrar på hemmaplan, medan Lyon-Villeurbanne har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Partizan en genomsnittlig poängskillnad på poäng, medan Lyon-Villeurbanne har en genomsnittlig poängskillnad på 6.4 poäng:

  • Partizan: poäng i snitt för, poäng i snitt mot
  • Lyon-Villeurbanne: 83.8 poäng i snitt för, 77.4 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Partizan och Lyon-Villeurbanne

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Partizan och Lyon-Villeurbanne:

Datum Resultat
2023-10-12 Lyon-Villeurbanne 62 – 88 Partizan
2023-01-31 Partizan 92 – 71 Lyon-Villeurbanne
2022-12-13 Lyon-Villeurbanne 91 – 87 Partizan
n/a n/a

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Partizan vs Lyon-Villeurbanne matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Partizan vs Lyon-Villeurbanne Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Partizan och Lyon-Villeurbanne och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Partizan vs Lyon-Villeurbanne Prognoser

Vår prognos för matchen Partizan vs Lyon-Villeurbanne som spelas i Euroleague den 2024-01-02 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Partizan vs Lyon-Villeurbanne Prognoser

Vår prognos för matchen Partizan vs Lyon-Villeurbanne som spelas i Euroleague den 2024-01-02 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Partizan vs Lyon-Villeurbanne?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Partizan vs Lyon-Villeurbanne, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Partizan vs Lyon-Villeurbanne match?