Partizan vs Barcelona

Partizan vs BarcelonaPartizanBarcelona

🏀 2023-03-28 – Euroleague

 

Partizan vs Barcelona Förhandstitt

Matchen Partizan vs Barcelona som spelas i Euroleague kommer att starta klockan 18:30 GMT tid den 2023-03-28. Hemmalaget kommer med segrar på de senaste matcherna som spelats, medan Barcelona har ett 0.833 procentuellt facit i vinst på de 24 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Partizan med 0 segrar på hemmaplan, medan Barcelona har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Partizan en genomsnittlig poängskillnad på poäng, medan Barcelona har en genomsnittlig poängskillnad på 11.2 poäng:

  • Partizan: poäng i snitt för, poäng i snitt mot
  • Barcelona: 84.4 poäng i snitt för, 73.2 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Partizan och Barcelona

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Partizan och Barcelona:

Datum Resultat
2022-11-22 Barcelona 79 – 68 Partizan
2022-09-13 Barcelona 75 – 81 Partizan
n/a n/a
n/a n/a

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Partizan vs Barcelona matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Partizan vs Barcelona Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Partizan och Barcelona och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Partizan vs Barcelona Prognoser

Vår prognos för matchen Partizan vs Barcelona som spelas i Euroleague den 2023-03-28 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Partizan vs Barcelona Prognoser

Vår prognos för matchen Partizan vs Barcelona som spelas i Euroleague den 2023-03-28 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Partizan vs Barcelona?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Partizan vs Barcelona, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Partizan vs Barcelona match?