Oulu vs Lahti

Oulu vs LahtiOuluLahti

⚽ 2024-06-12 – Veikkausliiga

 

Oulu vs Lahti Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Oulu vs Lahti Prognoser

Vår förutsägelse för Oulu vs Lahti matchen som spelas i Veikkausliiga den 2024-06-12 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Oulu vs Lahti Prognoser

Vår förutsägelse för Oulu vs Lahti matchen som spelas i Veikkausliiga den 2024-06-12 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Oulu vs Lahti?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Oulu vs Lahti rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Oulu vs Lahti Förhandstitt

Matchen mellan Oulu och Lahti kommer att ske den 2024-06-12. Mötet i Veikkausliiga kommer att starta klockan 15:00 GMT. Laget leds av tränare R. Ojanen och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Lahti har 1 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Oulu – Lahti, har Oulu 1 segrar hemma, medan Lahti har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Oulu: n/a
  • för Lahti: n/a

Resultat Mellan Oulu och Lahti

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Oulu och Lahti:

Datum Resultat
2023-09-22 Lahti 2 – 1 Oulu
2023-08-12 Oulu 1 – 1 Lahti
2023-05-26 Lahti 1 – 2 Oulu
2022-10-02 Oulu 2 – 1 Lahti

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Oulu – Lahti.

Vilka är dina kommentarer och tips för Oulu vs Lahti?