Osasuna vs Real Betis

Osasuna vs Real BetisOsasunaReal Betis

⚽ 2024-05-05 – La Liga

 

Osasuna vs Real Betis Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Osasuna vs Real Betis Prognoser

Vår förutsägelse för Osasuna vs Real Betis matchen som spelas i La Liga den 2024-05-05 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Osasuna vs Real Betis Prognoser

Vår förutsägelse för Osasuna vs Real Betis matchen som spelas i La Liga den 2024-05-05 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Osasuna vs Real Betis?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Osasuna vs Real Betis rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Osasuna vs Real Betis Förhandstitt

Matchen mellan Osasuna och Real Betis kommer att ske den 2024-05-05. Mötet i La Liga kommer att starta klockan 12:00 GMT. Laget leds av tränare Arrasate och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Real Betis har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Osasuna – Real Betis, har Osasuna 1 segrar hemma, medan Real Betis har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Osasuna: n/a
  • för Real Betis: n/a

Resultat Mellan Osasuna och Real Betis

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Osasuna och Real Betis:

Datum Resultat
2023-10-29 Real Betis 2 – 1 Osasuna
2023-04-22 Osasuna 3 – 2 Real Betis
2023-01-18 Real Betis 2 – 2 Osasuna
2022-08-26 Real Betis 1 – 0 Osasuna

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Osasuna – Real Betis.

Vilka är dina kommentarer och tips för Osasuna vs Real Betis?