Osasuna vs Celta de Vigo

Osasuna vs Celta de VigoOsasunaCelta de Vigo

⚽ 2024-02-04 – La Liga

 

Osasuna vs Celta de Vigo Förhandstitt

Matchen mellan Osasuna och Celta de Vigo kommer att ske den 2024-02-04. Mötet i La Liga kommer att starta klockan 15:15 GMT. Laget leds av tränare Arrasate och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Celta de Vigo har 1 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Osasuna – Celta de Vigo, har Osasuna 0 segrar hemma, medan Celta de Vigo har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Osasuna: n/a
  • för Celta de Vigo: n/a

Resultat Mellan Osasuna och Celta de Vigo

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Osasuna och Celta de Vigo:

Datum Resultat
2023-08-13 Celta de Vigo 0 – 2 Osasuna
2023-03-06 Osasuna 0 – 0 Celta de Vigo
2022-11-05 Celta de Vigo 1 – 2 Osasuna
2022-01-19 Celta de Vigo 2 – 0 Osasuna

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Osasuna – Celta de Vigo.

Osasuna vs Celta de Vigo Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Osasuna vs Celta de Vigo Prognoser

Vår förutsägelse för Osasuna vs Celta de Vigo matchen som spelas i La Liga den 2024-02-04 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Osasuna vs Celta de Vigo Prognoser

Vår förutsägelse för Osasuna vs Celta de Vigo matchen som spelas i La Liga den 2024-02-04 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Osasuna vs Celta de Vigo?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Osasuna vs Celta de Vigo rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Osasuna vs Celta de Vigo?