Orlando Magic vs Portland Trail Blazers

Orlando Magic vs Portland Trail BlazersOrlando MagicPortland Trail Blazers

🏀 2024-04-02 – NBA

 

Orlando Magic vs Portland Trail Blazers Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Orlando Magic och Portland Trail Blazers och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Orlando Magic vs Portland Trail Blazers Prognoser

Vår prognos för matchen Orlando Magic vs Portland Trail Blazers som spelas i NBA den 2024-04-02 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Orlando Magic vs Portland Trail Blazers Prognoser

Vår prognos för matchen Orlando Magic vs Portland Trail Blazers som spelas i NBA den 2024-04-02 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Orlando Magic vs Portland Trail Blazers?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Orlando Magic vs Portland Trail Blazers, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Orlando Magic vs Portland Trail Blazers Förhandstitt och Spelarstatistik

Matchen Orlando Magic vs Portland Trail Blazers som spelas i NBA kommer att starta klockan 00:00 GMT tid den 2024-04-02. Hemmalaget kommer med 43 segrar på de 74 senaste matcherna som spelats, medan Portland Trail Blazers har ett 0.257 procentuellt facit i vinst på de 74 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Orlando Magic med 0 segrar på hemmaplan, medan Portland Trail Blazers har 2 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Orlando Magic en genomsnittlig poängskillnad på 2.2 poäng, medan Portland Trail Blazers har en genomsnittlig poängskillnad på -9 poäng:

  • Orlando Magic: 110.5 poäng i snitt för, 108.3 poäng i snitt mot
  • Portland Trail Blazers: 107.2 poäng i snitt för, 116.2 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Orlando Magic och Portland Trail Blazers

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Orlando Magic och Portland Trail Blazers:

Datum Resultat
2023-10-28 Portland Trail Blazers 97 – 102 Orlando Magic
2023-07-14 Orlando Magic 71 – 88 Portland Trail Blazers
2023-03-05 Orlando Magic 119 – 122 Portland Trail Blazers
2023-01-11 Portland Trail Blazers 106 – 109 Orlando Magic

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Orlando Magic vs Portland Trail Blazers matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Vilka är dina kommentarer och tips för Orlando Magic vs Portland Trail Blazers match?