Olympique Marseille vs Shakhtar Donetsk

Olympique Marseille vs Shakhtar DonetskOlympique MarseilleShakhtar Donetsk

⚽ 2024-02-22 – UEFA Europa League

 

Olympique Marseille vs Shakhtar Donetsk Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Olympique Marseille vs Shakhtar Donetsk Prognoser

Vår förutsägelse för Olympique Marseille vs Shakhtar Donetsk matchen som spelas i UEFA Europa League den 2024-02-22 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Olympique Marseille vs Shakhtar Donetsk Prognoser

Vår förutsägelse för Olympique Marseille vs Shakhtar Donetsk matchen som spelas i UEFA Europa League den 2024-02-22 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Olympique Marseille vs Shakhtar Donetsk?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Olympique Marseille vs Shakhtar Donetsk rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Olympique Marseille vs Shakhtar Donetsk Förhandstitt

Matchen mellan Olympique Marseille och Shakhtar Donetsk kommer att ske den 2024-02-22. Mötet i UEFA Europa League kommer att starta klockan 20:00 GMT. Laget leds av tränare G. Gattuso och kommer med 0 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Shakhtar Donetsk har 3 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Olympique Marseille – Shakhtar Donetsk, har Olympique Marseille 0 segrar hemma, medan Shakhtar Donetsk har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Olympique Marseille: P. Aubameyang(1 goals/match);
  • för Shakhtar Donetsk: n/a

Resultat Mellan Olympique Marseille och Shakhtar Donetsk

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Olympique Marseille och Shakhtar Donetsk:

Datum Resultat
2024-02-15 Shakhtar Donetsk 2 – 2 Olympique Marseille
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Olympique Marseille – Shakhtar Donetsk.

Vilka är dina kommentarer och tips för Olympique Marseille vs Shakhtar Donetsk?