Olympique Lyonnais vs Olympique Marseille

Olympique Lyonnais vs Olympique MarseilleOlympique LyonnaisOlympique Marseille

⚽ 2024-02-04 – Ligue 1

 

Olympique Lyonnais vs Olympique Marseille Förhandstitt

Matchen mellan Olympique Lyonnais och Olympique Marseille kommer att ske den 2024-02-04. Mötet i Ligue 1 kommer att starta klockan 19:45 GMT. Laget leds av tränare P. Sage och kommer med 3 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Olympique Marseille har 1 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Olympique Lyonnais – Olympique Marseille, har Olympique Lyonnais 0 segrar hemma, medan Olympique Marseille har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Olympique Lyonnais: n/a
  • för Olympique Marseille: n/a

Resultat Mellan Olympique Lyonnais och Olympique Marseille

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Olympique Lyonnais och Olympique Marseille:

Datum Resultat
2023-12-06 Olympique Marseille 3 – 0 Olympique Lyonnais
2023-04-23 Olympique Lyonnais 1 – 2 Olympique Marseille
2022-11-06 Olympique Marseille 1 – 0 Olympique Lyonnais
2022-05-01 Olympique Marseille 0 – 3 Olympique Lyonnais

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Olympique Lyonnais – Olympique Marseille.

Olympique Lyonnais vs Olympique Marseille Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Olympique Lyonnais vs Olympique Marseille Prognoser

Vår förutsägelse för Olympique Lyonnais vs Olympique Marseille matchen som spelas i Ligue 1 den 2024-02-04 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Olympique Lyonnais vs Olympique Marseille Prognoser

Vår förutsägelse för Olympique Lyonnais vs Olympique Marseille matchen som spelas i Ligue 1 den 2024-02-04 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Olympique Lyonnais vs Olympique Marseille?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Olympique Lyonnais vs Olympique Marseille rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Olympique Lyonnais vs Olympique Marseille?