Olympique Lyonnais vs Nice

Olympique Lyonnais vs NiceOlympique LyonnaisNice

⚽ 2024-02-16 – Ligue 1

 

Olympique Lyonnais vs Nice Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Olympique Lyonnais vs Nice Prognoser

Vår förutsägelse för Olympique Lyonnais vs Nice matchen som spelas i Ligue 1 den 2024-02-16 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Olympique Lyonnais vs Nice Prognoser

Vår förutsägelse för Olympique Lyonnais vs Nice matchen som spelas i Ligue 1 den 2024-02-16 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Olympique Lyonnais vs Nice?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Olympique Lyonnais vs Nice rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Olympique Lyonnais vs Nice Förhandstitt

Matchen mellan Olympique Lyonnais och Nice kommer att ske den 2024-02-16. Mötet i Ligue 1 kommer att starta klockan 20:00 GMT. Laget leds av tränare P. Sage och kommer med 4 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Nice har 3 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Olympique Lyonnais – Nice, har Olympique Lyonnais 1 segrar hemma, medan Nice har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Olympique Lyonnais: n/a
  • för Nice: n/a

Resultat Mellan Olympique Lyonnais och Nice

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Olympique Lyonnais och Nice:

Datum Resultat
2023-08-27 Nice 0 – 0 Olympique Lyonnais
2023-06-03 Nice 3 – 1 Olympique Lyonnais
2022-11-11 Olympique Lyonnais 1 – 1 Nice
2022-02-12 Olympique Lyonnais 2 – 0 Nice

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Olympique Lyonnais – Nice.

Vilka är dina kommentarer och tips för Olympique Lyonnais vs Nice?