Olympiakos vs Lyon-Villeurbanne

Olympiakos vs Lyon-VilleurbanneOlympiakosLyon-Villeurbanne

🏀 2024-03-21 – Euroleague

 

Olympiakos vs Lyon-Villeurbanne Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Olympiakos och Lyon-Villeurbanne och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Olympiakos vs Lyon-Villeurbanne Prognoser

Vår prognos för matchen Olympiakos vs Lyon-Villeurbanne som spelas i Euroleague den 2024-03-21 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Olympiakos vs Lyon-Villeurbanne Prognoser

Vår prognos för matchen Olympiakos vs Lyon-Villeurbanne som spelas i Euroleague den 2024-03-21 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Olympiakos vs Lyon-Villeurbanne?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Olympiakos vs Lyon-Villeurbanne, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Olympiakos vs Lyon-Villeurbanne Förhandstitt och Spelarstatistik

Matchen Olympiakos vs Lyon-Villeurbanne som spelas i Euroleague kommer att starta klockan 19:15 GMT tid den 2024-03-21. Hemmalaget kommer med 19 segrar på de 21 senaste matcherna som spelats, medan Lyon-Villeurbanne har ett 0.720 procentuellt facit i vinst på de 25 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Olympiakos med 1 segrar på hemmaplan, medan Lyon-Villeurbanne har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Olympiakos en genomsnittlig poängskillnad på 16.5 poäng, medan Lyon-Villeurbanne har en genomsnittlig poängskillnad på 6.8 poäng:

  • Olympiakos: 84.7 poäng i snitt för, 68.2 poäng i snitt mot
  • Lyon-Villeurbanne: 84.8 poäng i snitt för, 78.0 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Olympiakos och Lyon-Villeurbanne

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Olympiakos och Lyon-Villeurbanne:

Datum Resultat
2023-12-22 Lyon-Villeurbanne 73 – 85 Olympiakos
2023-03-29 Olympiakos 81 – 55 Lyon-Villeurbanne
2022-12-15 Lyon-Villeurbanne 77 – 75 Olympiakos
2022-03-25 Lyon-Villeurbanne 80 – 94 Olympiakos

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Olympiakos vs Lyon-Villeurbanne matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Vilka är dina kommentarer och tips för Olympiakos vs Lyon-Villeurbanne match?