Oklahoma City Thunder vs San Antonio Spurs

Oklahoma City Thunder vs San Antonio SpursOklahoma City ThunderSan Antonio Spurs

🏀 2023-10-10 – NBA

 

Oklahoma City Thunder vs San Antonio Spurs Förhandstitt

Matchen Oklahoma City Thunder vs San Antonio Spurs som spelas i NBA kommer att starta klockan 01:00 GMT tid den 2023-10-10. Hemmalaget kommer med 2 segrar på de 4 senaste matcherna som spelats, medan San Antonio Spurs har ett 0.500 procentuellt facit i vinst på de 4 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Oklahoma City Thunder med 2 segrar på hemmaplan, medan San Antonio Spurs har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Oklahoma City Thunder en genomsnittlig poängskillnad på -1.8 poäng, medan San Antonio Spurs har en genomsnittlig poängskillnad på 2.0 poäng:

  • Oklahoma City Thunder: 92.5 poäng i snitt för, 94.3 poäng i snitt mot
  • San Antonio Spurs: 81.3 poäng i snitt för, 79.3 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Oklahoma City Thunder och San Antonio Spurs

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Oklahoma City Thunder och San Antonio Spurs:

Datum Resultat
2023-07-16 San Antonio Spurs 98 – 94 Oklahoma City Thunder
2023-03-12 San Antonio Spurs 90 – 102 Oklahoma City Thunder
2022-12-28 Oklahoma City Thunder 130 – 114 San Antonio Spurs
2022-12-01 Oklahoma City Thunder 119 – 111 San Antonio Spurs

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Oklahoma City Thunder vs San Antonio Spurs matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Oklahoma City Thunder vs San Antonio Spurs Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Oklahoma City Thunder och San Antonio Spurs och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Oklahoma City Thunder vs San Antonio Spurs Prognoser

Vår prognos för matchen Oklahoma City Thunder vs San Antonio Spurs som spelas i NBA den 2023-10-10 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Oklahoma City Thunder vs San Antonio Spurs Prognoser

Vår prognos för matchen Oklahoma City Thunder vs San Antonio Spurs som spelas i NBA den 2023-10-10 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Oklahoma City Thunder vs San Antonio Spurs?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Oklahoma City Thunder vs San Antonio Spurs, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Oklahoma City Thunder vs San Antonio Spurs match?