Oklahoma City Thunder vs Sacramento Kings

Oklahoma City Thunder vs Sacramento KingsOklahoma City ThunderSacramento Kings

🏀 2023-02-27 – NBA

 

Oklahoma City Thunder vs Sacramento Kings Förhandstitt

Matchen Oklahoma City Thunder vs Sacramento Kings som spelas i NBA kommer att starta klockan 01:00 GMT tid den 2023-02-27. Hemmalaget kommer med 28 segrar på de 59 senaste matcherna som spelats, medan Sacramento Kings har ett 0.576 procentuellt facit i vinst på de 59 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Oklahoma City Thunder med 1 segrar på hemmaplan, medan Sacramento Kings har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Oklahoma City Thunder en genomsnittlig poängskillnad på 1.5 poäng, medan Sacramento Kings har en genomsnittlig poängskillnad på 2.5 poäng:

  • Oklahoma City Thunder: 117.9 poäng i snitt för, 116.4 poäng i snitt mot
  • Sacramento Kings: 120.6 poäng i snitt för, 118.1 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Oklahoma City Thunder och Sacramento Kings

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Oklahoma City Thunder och Sacramento Kings:

Datum Resultat
2023-01-21 Sacramento Kings 118 – 113 Oklahoma City Thunder
2022-07-14 Oklahoma City Thunder 86 – 80 Sacramento Kings
2022-03-01 Oklahoma City Thunder 110 – 131 Sacramento Kings
2022-02-06 Sacramento Kings 113 – 103 Oklahoma City Thunder

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Oklahoma City Thunder vs Sacramento Kings matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Oklahoma City Thunder vs Sacramento Kings Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Oklahoma City Thunder och Sacramento Kings och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Oklahoma City Thunder vs Sacramento Kings Prognoser

Vår prognos för matchen Oklahoma City Thunder vs Sacramento Kings som spelas i NBA den 2023-02-27 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Oklahoma City Thunder vs Sacramento Kings Prognoser

Vår prognos för matchen Oklahoma City Thunder vs Sacramento Kings som spelas i NBA den 2023-02-27 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Oklahoma City Thunder vs Sacramento Kings?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Oklahoma City Thunder vs Sacramento Kings, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Oklahoma City Thunder vs Sacramento Kings match?