Oklahoma City Thunder vs Atlanta Hawks

Oklahoma City Thunder vs Atlanta HawksOklahoma City ThunderAtlanta Hawks

🏀 2023-11-07 – NBA

 

Oklahoma City Thunder vs Atlanta Hawks Förhandstitt

Matchen Oklahoma City Thunder vs Atlanta Hawks som spelas i NBA kommer att starta klockan 02:00 GMT tid den 2023-11-07. Hemmalaget kommer med 3 segrar på de 6 senaste matcherna som spelats, medan Atlanta Hawks har ett 0.667 procentuellt facit i vinst på de 6 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Oklahoma City Thunder med 0 segrar på hemmaplan, medan Atlanta Hawks har 2 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Oklahoma City Thunder en genomsnittlig poängskillnad på -0.7 poäng, medan Atlanta Hawks har en genomsnittlig poängskillnad på 7.6 poäng:

  • Oklahoma City Thunder: 116 poäng i snitt för, 116.7 poäng i snitt mot
  • Atlanta Hawks: 122.8 poäng i snitt för, 115.2 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Oklahoma City Thunder och Atlanta Hawks

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Oklahoma City Thunder och Atlanta Hawks:

Datum Resultat
2023-01-26 Oklahoma City Thunder 132 – 137 Atlanta Hawks
2022-12-06 Atlanta Hawks 114 – 121 Oklahoma City Thunder
2022-03-31 Oklahoma City Thunder 118 – 136 Atlanta Hawks
2021-11-23 Atlanta Hawks 113 – 101 Oklahoma City Thunder

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Oklahoma City Thunder vs Atlanta Hawks matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Oklahoma City Thunder vs Atlanta Hawks Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Oklahoma City Thunder och Atlanta Hawks och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Oklahoma City Thunder vs Atlanta Hawks Prognoser

Vår prognos för matchen Oklahoma City Thunder vs Atlanta Hawks som spelas i NBA den 2023-11-07 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Oklahoma City Thunder vs Atlanta Hawks Prognoser

Vår prognos för matchen Oklahoma City Thunder vs Atlanta Hawks som spelas i NBA den 2023-11-07 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Oklahoma City Thunder vs Atlanta Hawks?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Oklahoma City Thunder vs Atlanta Hawks, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Oklahoma City Thunder vs Atlanta Hawks match?