OB vs Viborg

OB vs ViborgOBViborg

⚽ 2024-04-12 – Superliga

 

OB vs Viborg Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

OB vs Viborg Prognoser

Vår förutsägelse för OB vs Viborg matchen som spelas i Superliga den 2024-04-12 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

OB vs Viborg Prognoser

Vår förutsägelse för OB vs Viborg matchen som spelas i Superliga den 2024-04-12 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på OB vs Viborg?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen OB vs Viborg rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

OB vs Viborg Förhandstitt

Matchen mellan OB och Viborg kommer att ske den 2024-04-12. Mötet i Superliga kommer att starta klockan 17:00 GMT. Laget leds av tränare S. Krogh och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Viborg har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan OB – Viborg, har OB 0 segrar hemma, medan Viborg har 2 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för OB: n/a
  • för Viborg: n/a

Resultat Mellan OB och Viborg

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan OB och Viborg:

Datum Resultat
2024-02-16 Viborg 1 – 2 OB
2023-08-07 OB 1 – 2 Viborg
2022-10-16 Viborg 0 – 0 OB
2022-09-04 OB 1 – 2 Viborg

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan OB – Viborg.

Vilka är dina kommentarer och tips för OB vs Viborg?